About Me

Mana Pergi Ni ? ]

ASSALAMUALAIKUM


Okay jangan tanya kenapa muka baby ni comel kemahin. Okay, actually kotak followers blog nisa hilang! Taktahu dah nak cari kat mana n nak setting camne lagi. Haduyai rasa nak karate je dinding batu sebelah ni ha. Panas nya lahai hati ni. Since tadi on laptop mangat mangat nak update blog, sanggup tak tidur even mata ni berat dah nak buka but sign je blog tetiba dapat tahu yang kotak followers hilang. Meroyan lah apa lagi. Srs tolonglah nisa tak kesah kalau tetiba facebook hilang ke hape ke but please jangan lah apa apa widget yang ada kat blog nisa hilang camtuh je. Hm sedih.

Nisa try search google untuk repair balik kotak followers yang hilang tu tapi still tak jumpa cara nak baiki balik. But apa yang nisa jumpa ialah nasib blogger lain yang kotak followers dia pun hilang sama apa nisa alami sekarang ni. So, maknanya hantu yang curi kotak followers tu bukan serang blog nisa je but blog blogger lain pun kena juga. Haiseh dah macam cerita cerita misteri pula. 

Why widget followers ni penting bagi nisa ? Coz, nanti kalau nak buat GA or segmen widget ni kena ada. Satu lagi, nisa tengok yang blog lain pun kotak followers dia hilang. So camne nisa nak follow diorang time blogwalking nanti. Hm. Please kotak followers pulanglah. Banyak blogger perlukan awakk. Ececeh drama pulak huhuh.

Act just nak luah kegeraman abt widget followers yang hilang tu je. So mana mana blogger otai yang reti repair balik boleh tak bagitau cane nak kembalikan balik widget tuh. Pleaseee. Urgent nih hehe ;)

Hope kotak followers nisa kembali semulaa ! :)

kbyee readers.

p/s : Mood berblogging teruk giler bulan ni sebab tu lah nisa tak rajin update. Mood blogwalking pulak pun cam nak musnah dah ni bila kotak followers hilang huhuu.

6 ulasan:

Ajim AM berkata...

ohh. ni pernah kena sekali ni. sebab ramai sangat follow orang dalam satu masa. sebab tu dia hilang bila kita bukak dekat laptop kita. kena tunggu lama sikit nanti dia okey :)

Aisyah Sukor berkata...

sabar nisa sabar

Nisa Zamberi berkata...

eh tapi nisa tak selalu pulak follow orang dalam satu masa . blogwalking pun jarang huhu . entahlah :) ada sorang blogger tuh kata sebab server maintenance tak kena . Hohoh apapun thanks ajim sharee ;)

Nisa Zamberi berkata...

hehehe aisyah , inshaallah boleh sabar kekeke ;)

Wardah Aneesa berkata...

Cuba tengok tutorial. Kdg2 ada carranya tapi Wardah tak tahuuu huhu. Sbr byk naa

Nisa Zamberi berkata...

okay hehe